Etiketli yazılar: fragman

Night Train to Lisbon – Lizbon’a Gece Treni [Film] (2013)

Ne açıdan bilmiyorum ama, izledikten sonra hoşuma giden, izlediğim için pişman etmeyen bir film oldu. Devamını oku »

Celal ile Ceren Fragman

Bu Şahan adam olacak galiba diyesim geldi. Recep İvedik filmlerindeki kadar kıroluk dolu değil gibi karakterler. Devamını oku »

Şebeke (Network) [Film] [Fragman]

Şebeke, İngilizce orijinal adı ile Network insan yaşamına televizyonun girip bir numaralı kitle iletişim aracı haline gelmesinden sonra dönüştüğü canavarı anlatmaya çalışan 1976 yapımı bir film. Devamını oku »

Şok (Shocker) [1989] fragmanı

Sadece bir kez Kanal D’de gösterildiğini ama tam olarak izleyemediğim bir film Şok. Elektrikle idam edilen bir katil aniden elektrik hatlarında dolaşıp oradan oraya gidebilen bir zararlıya dönüşüyor.

Hop filmi fragmanı

Hop filmi fragmanı.

Sevimli Hayvanlar fragmanı

Sevimli Hayvanlar filmi fragmanı. Eğlenceli bir şeye benziyor…

Transformers 2 – Revenge of the Fallen Fragmanı

İlk Transformers filmini geçen yıl Sony Ericsson K610i cep telefonumda izlemiştim. İnternet kafenin video arşivinden filmi telefona uygun hale getirip telefona atmıştım. Telefonda bile gayet zevkli bir filmdi. Stereo efektleri de çok iyiydi, hele sesi de açıp bas değerini arttırınca Creative kulaklıkların sesi sinemadan farksız oluyordu. Neyse filmin yeni sürümü Transformers 2 – Revenge of the Fallen daha da iyi bir film olacağa benziyor. Devamını oku »

Nefes Filmi Fragmanları

Nefes, bir yüzbaşının komuta ettiği 2365 metre yükseklikteki “Karabal” tepesinde bulunan bir röle istasyonunu korumakla görevl 40 kişilik bir timdeki askerlerin görevlerini yerine getirirken yaşadıkları acıları, sevinçleri ve yaşam mücadelelerini anlatıyor. Filmin 2009 içinde çıkması bekleniyor.
Devamını oku »

Aşırı Gülme, En Süper Kahraman ve Kadavra

Gülmek hepimizin bazen özlediği ama bazı istisnalar dışında çoğu zaman daha fazlasını istediği bir sevinç duygusunun dışa vurumu. Yaşamımızda da bizi güldürecek bu sevince ulaşabilmek için çok farklı şeyler yapıyoruz. Şakalar, eğlenceli oyunlar vs… Devamını oku »

Recep İvedik 2 (Recep İvedik Askerde) Fragmanı

Sabırsızlıkla beklenen Recep Ivedik serisinin ikinci filmi Recep İvedik 2 veya Recep İvedik Askerde filminin fragmanları yayınlandı.
Devamını oku »